Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett önsketänkande


...som inte vill ta slut

Hjärtat är fyllt av blod
rött som kärleken
forsar det fram
som en förälskelse i värmen
som inte vill ta slut

Blodet pumpas runt
av en spelande muskel
i evig kärlek
som inte vill ta slut

Dunket från hjärtat
ger en emotion
av dansande indianer
som inte vill ta slut

Rythmen i mitt hjärta
hörs som glädjeskratt
i mitt huvud
som inte vill ta slut

Hjärtats slag ger mig livet
min kropp
min själ
livet
som aldrig vill ta slut




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-10 16:42



Bookmark and Share


  jacqueline
En livsbetraktelse eller bara hyllning till livet och rätten att känna. Fint komponerat.
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP