Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyckelpiga


en som dog
efterlämnade tre tändsticksaskar
och en vigselring

två av askarna var tomma

i den tredje
hade den döde begravt
en märklig nyckelpiga

släktingar från utlandet
lämnade ett regn
vid gravstenen




Fri vers av Mattias Alsander
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-10 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alsander
Mattias Alsander