Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto) * min man 1952 - 2009 *


De tre tingen



I luften jag andas
där finns
Du
för att ge mig kraft
att fortsätta
min vandring

Tack älskade
för att du
- under de nästan 35 år
vi fick tillsammans -
visade mig
det mest betydelsefulla
i livet

tro

hopp

och kärlek




Fri vers av Junitvillingen
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-12 07:43



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Skönt, här stämmer de tre tingen.
2011-10-14

  reza.hb
så vackert å kärleksful
bra..!
2011-10-13

  erkki
När sorgen blivit vackert vemod ser man det positiva i livet.
2011-10-12

  sangel
Tack för delande. Kram
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen