Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget fel

symbolerna jagar dig
via verkligheten från det förflutna

trots att inget fel har begåtts
ser du möjligheterna som inte togs
anklaga dig för dagens misär

och du får mata ankor
med gammalt bröd
i resten av ditt liv




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-12 11:07



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Intressant läsning!!!
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson