Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

restnotering

~~~


du ger mig minimalt tillträde till ditt liv,
till dina tankar,
till din glädje och smärta

jag ser inte längre vad som sker
bakom dina så vackra ögon


men när du har trasslat till ditt liv,
vilket du gör mer ofta än sällan,
då är jag mer än välkommen
att reda ut tovorna

stora som små

men du,
jag närmar mig så smått bristningsgränsen

vill du ha det ena,
så får du faktiskt också
ge mig lite mer
än de så ynkliga resterna av dig




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-01-11 17:13



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Känslan av utanförskap kan vara så tärande..sköra ord..vackert..
2006-01-22

    ej medlem längre
Bra förklarat!
Gillar "tovorna"...och de tre första raderna
2006-01-13

  vega lando
det här känns verkligen.

du vet vad du måste göra.
bristningsgränsen är aldrig rosaskimmrande sockersöt
utan ett monster någon annan byggt upp inom en som sinom tid
tar sig ut utan att be om lov.

att göra är att växla känslor med den som tagit och aldrig förmått ge tillräckligt. och för detta har du mitt fulla stöd gumman.

ingen förtjänar obetydlighetens stjärna!
2006-01-11

    Bodil Sandberg
Ja får man det mörka så vill man självklart ha det ljusa...annars blir det snart natta...så sant
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan