Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdlogik

allt som återstår
är en fragmentarisk sfär

det är också allt som behövs
för att du ska förstå

bollarna som rullade
åt ett annat håll




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-13 16:15



Bookmark and Share


  cilax VIP
när manna regnar har den fattige ingen hatt
och skulle han till äventyrs ha en hatt så är den som ett såll
välordat
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson