Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulen tid

Jag sitter på en plats omgiven av kärlek, hat och sorg.

Jag sitter på en plats fylld av vetter, stjärnor och flygande mattor.

Jag sitter på en plats med världen i räckhåll, och inte endast en värld utan flera tusen.

Jag sitter där stenar blir guld, där odjur blir män och där fantomen lämnas kvar ensam och övergiven.

Jag sitter på bibl...
-Schh!




Fri vers av OrkaHaEttNamn
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-13 19:27



Bookmark and Share


  Seglaren
Haha!
2011-10-13

  cilax VIP
kulsnyggt
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

OrkaHaEttNamn