Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligg bredvid mig och andas vår luft

Jag letar efter den
Griper i luft för att fånga
Vet det du sa
Tar vara på allt som
Ger mig tillbaka
Väntar
Jag väntar så tålmodigt
Skrattar för att glömma
Det jag vet att du sa
Orden som bleknar men
Inpräntade
Igen och igen
Du sa det jag vet
Snälla
Viska det i mitt öra
Ligg bredvid mig och andas vår luft




Fri vers av Ivany
Läst 215 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-13 19:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint!
2011-10-16

  Lethe
Vackert skrivet
2011-10-16

    ej medlem längre
Kände igen mig mycket i dina ord. Bra skrivet annars :)
2011-10-15

    ej medlem längre
Finstämd text...vacker och mjuk.
2011-10-14

    Yria
Vilken fin dikt!
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ivany