Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatt

Ett litet barn jag var en gång
så oskyldig, ren och så livsglad.
Ett litet barn jag var en gång
med en hel värld som stod där framför mig.

Ett litet barn jag såg en gång
som med lera och jord på sina händer
fann en skatt någonstans
där bara han vet
och som han igen kommer att finna.

Var är skatten vi fann
finns den kvar någonstans
där bara vi själva kan leta?




Fri vers av Han i Hörnet
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-13 21:35



Bookmark and Share


  wildah
Fint skrivet och visst tänker man tillbaka ibland vad som hände med det ena och det andra!
2011-10-14

  Ninananonia VIP
Ja..så är det..
2011-10-14

    Rolf Zandén
Det är intressant med skatter och allra mest då man inte hittar dom. Det är en skön bild du får fram av barnet.
2011-10-13

    ej medlem längre
tror svaret finns i sista frågan..

"någonstans
där bara vi själva kan leta"
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Han i Hörnet
Han i Hörnet