Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Manarola

I byn Manarola
är husen pastellfärgade
och byborna grånade.

De lever på de unga älskande
som sätter hänglås på sin kärlek
på Via dell’Amore.

Turisten som förirrar sig
bland de stupande trapporna
kan finna en gömd piazza.

Där nystar gummorna garn
och byter hemligheter om sina män.
De har suttit där i hundra år
och sitter där än.




Fri vers av Nicolaus
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-14 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicolaus