Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkimedes

Droppar av visdom faller från himlen

Jag springer runt som Arkimedes i sanden

och dropparna exploderar i mina kupade händer


Jag önskar att jag kunde sluta tänka

så att detta ständiga regn ville upphöra

och jag slapp se så förbannat löjlig ut




Fri vers av Nicolaus
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-14 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicolaus