Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig

I framtiden
vill jag se dig vid
min sida
för alltid och i evighet

Din kärlek är allt jag behöver
för att överleva
för att klara av alla dagar
i mitt liv

Du gör så att livet betyder något
så att jag orkar gå upp på morgonen
så att jag vill leva

Utan dig vid min sida
skulle jag inte vara något
jag skulle inte vara mig själv
för det är bara med dig
jag kan vara mig själv

Så snälla bli min
för alltid och i all evighet




Fri vers av TheFonnsy
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-14 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheFonnsy
TheFonnsy