Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kärlek är som en ros
Det tar ett tag
Innan man får komma
Allra längst in i själen

Alla behöver kärlek
Även om det kanske bara
Är en kram
Ett hej
Eller ett leende

Kärlek är ett sätt
Att visa
Att du bryr dig
Att du finns där
Att du hjälper till

Kärlek kan göra en glad
Kärlek kan göra en ledsen
Kärlek kan göra en galen

Så tar vara på den




Fri vers av TheFonnsy
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-27 10:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant, fint ;)
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

TheFonnsy
TheFonnsy