Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok

I min dagbok får jag ha det som jag vill
Tiden står stilla,
ni spelar de roller jag vill

Jag läser böcker från två håll
för att hitta minsta lilla tecken
Tecken som jag inte vill hitta
som jag inte förstår

Fast jag går med skygglappar och saknar mod
(att leta, att se)
jag är världsmästare på teater

Och i min dagbok finns ingenting som heter
skådespeleri

Inte ens i min
dagbok
passar jag in




Fri vers av Aevlina
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-16 12:30



Bookmark and Share


    Silverarken
att passa sig själv är nog det svåraste
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Aevlina
Aevlina