Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juni 2011


Hej dagboken.

Mina tankar. Flyktiga fjärilar.
Trivs bäst i en anteckningsbok.
En sån med fin framsida. Vacker.
För när huvudet är tomt fungerar jag bättre.




Fri vers av Aevlina
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-12 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aevlina
Aevlina