Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
April 2o11


För dig

I en enda tår
ryms
minnena av ditt hår
finns
doften av din vårjacka
hörs ekot av din favoritlåt
känns
din blick
som aldrig kommer släppa taget om mig.
Eller hur?




Fri vers av Aevlina
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-11 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aevlina
Aevlina