Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säker?

När allting rasar
när du faller
när du håller huvudet högt fast du inte kan
när du nästan upphört att existera
Stanna upp
Se dig omkring
Vad är det som rasar?
Den världsliga klädhögen?
Eller var det bara en dålig dag med huvudvärk?
Är du säker?




Fri vers av Aevlina
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-16 12:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggställd förundran
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Aevlina
Aevlina