Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaktus

för att förvilla fönstertittaren
byter jag ut mitt ansikte
mot grannens hund

han skäller på allt som rör sig
även rullgardiner som åker upp

på så vis blir jag av med
alla blommor i fönstret
som bara vill ha mer




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-17 11:37



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Fint
2011-10-17

  Herr Funderare
Härligt skrivet!
..jag vet inte om det är så att du skriver väldigt bra, eller vad det är, men jag fick en önskan om att det borde finnas en knapp till, bredvid "Applåd", där det skulle stå "Stående ovationer", för jag hade lätt klickat på den efter att jag läst din text.

Helt underbar text!!
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson