Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej då



Hej då Verkligheten
Vet inte när jag orkar komma tillbaka




Fri vers av Therés
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-17 14:01



Bookmark and Share


  alrikod
Verkligheten
Lätt värd ett återbesök.
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!