Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a post-it on cellardoor

paradoxala rader som byter ut vartannat ord till minnen från en sjuklig ungdom
greppar ett par kritor för att måla upp det förflutna
upphetsat blind vrider ja kropp och händer i olika former
tills slutligen jag ser vilka kritor ja valt å spegla

det blev ett par gråa moln på en svart mörk himmel
där en pojke försöker lyfta en bror som har fallit




Fri vers av TapaxN
Läst 111 gånger
Publicerad 2011-10-17 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TapaxN
TapaxN