Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krymplingens vävnad

Likt en stympad varelse
utan själ eller ande
dräper verkligheten min existens

Vildsint slår den rot i bakhuvudet
den bidar sin tid
och inväntar dödsstöten

Känner den förrädiska doften
av svett och minnen
minnen som ett efter ett
raderas.




Fri vers av TapaxN
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-17 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TapaxN
TapaxN