Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av en svart panters gula blick

Vem är jag? Den är jag.
Vem är du? Den är du.
Tillsammans är vi den. Det.
Vem skulle du vilja att jag var?
Jag är inte den ni tror.
Jag är inte den ni ser.
Jag är inte den ni hör.
Låt mig säga detta en gång för alla.
"Jag bits". Tro mig när jag säger detta.
Jag bits och mina tänder lämnar sår. Rör mig inte.
Försök inte styra över mig. Jag bits. Jag är inte den ni tror.
För jag är jag.
Du är du.
Vi är inte ett och kommer aldrig bli. För du är du. Jag är jag.
Vi kommer kunna springa tillsammans. Äta, jaga.
Vi kommer kunna njuta av livet tillsammans. Men du är inte jag.
Jag är inte du.
Låt mig inte tvingas bita dig. Jag älskar dig.
Låt mig inte få tro att du inte känner den jag är.
Den svarta panterns skugga i mina ögon kommer morra. Vilja bita.
För den svarta pantern är aldrig den du tror.




Fri vers av Dumvarg
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-19 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dumvarg
Dumvarg