Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du borde vara glad

det var många år sen nu
du ramlade omkull och dog
ett misstag med en mening

men missen som gjordes var vår

du föddes på nytt en dag
medans vi går och väntar på
den död som vi inte kan
resa oss upp från och gå




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-20 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson