Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mardröm

Vilken jäkla idiot jag är....

Hur kunde jag

Varför tog jag tillbaka honom en gång till

Jag vill ju inte bli sårad om och om igen...

Jag vaknar med ett ryck genom svettig med bultande hjärta

Jag vänder mig om och försöker se i mörkret

Trevar med handen efter lysknappen

Bredvid mig i sängen är det tomt

Det var en mardröm jag är fortfarande FRI




Fri vers av Krokus
Läst 232 gånger
Publicerad 2011-10-20 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krokus
Krokus