Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen bitar

Nu har jag gått sönder igen

Hur lång tid ska det ta att laga mig den här gången

De flesta bitar är borta

Orkar inte leta efter dom mer

Jag får väl leva så här istället ihop lappad med långa stygn

Kanske mitt pussel blir helt med tiden om ingen krossar det igen




Fri vers av Krokus
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-20 13:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hoppas du får som Du vill
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Krokus
Krokus