Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
istället för att älta


En dikt till mig själv, för att orka med - finns för lite sådana dikter

Min teori är inte perfekt
men det är nära.
Det hjälper inte att
gråta
skrika
älta

Det här är en jobbig tid
men det kommer gå över.

Efter hösten kommer vinter
sen vår
det vänder redan i december

Jag är inte den som snubblar
på mållinjen
Jag klarar allt.

Min teori är inte perfekt
men det är nära

Det är nära nu.




Fri vers av HiPpIe
Läst 1286 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-20 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HiPpIe