Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägenhet uthyres

Jag kände en kille
som bodde hela sitt liv
i en tvåa

Nu bor han i himmeln
där fick han en etta

med obegränsad kvadrat<\\i>




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-01-12 12:33



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Kan en dikt vara charmig? I så fall är denna det. Eller gullig.. eller.. ja.. svårt att hitta rätta ordet för denna. Gillas iaf... :)
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan