Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer krossa allt

Säg inte att du
"älskar mig", inget skrämmer
så mycket som det




Bunden vers (Haiku) av På andra sidan livet
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-21 09:32



Bookmark and Share


  Olliwer
Lätt och rätt
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

På andra sidan livet