Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en dröm

I mitt okomplicerade komplicerade sinne
finns mina kravlöst kravfyllda drömmar
de som egentligen inte är drömmar
dina ärr som med våld blivit mina drömmar
ristats in i min hud
med slag, sparkar och dina ord

I mitt ofullständigt fullständiga sinne
finns mitt öde
det som jag inte själv valt
(jag ville bli)
du ville bli
jag fick ingenting

skrika efter rester
springa efter skuggor
gripa efter löften

Du byggde en trasig bro
till förhoppningarnas ände
landet av frihet
din frizon
mitt helvete
i mitt sinne




Fri vers av Aevlina
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-21 17:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket kraftfullt samt välfångat, samt välskrivet, skrivet.
2013-01-07

    ej medlem längre
Duktiga, duktiga du.
Den här gör ont, i hud och hjärta.
Men när det gäller lyrik är det ett mycket gott omdöme!
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Aevlina
Aevlina