Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande stigar


Reflekterande samtal
om livet
någonstans bortom
vintergatan
om samerna
vargbeståndet
Mayakalendern
och svårigheterna
brytpunkten
och stjärnorna
då allt når ett botten
och byggs upp
av nya start
med rodnande
kinder

Jag inbillar mig se
din aura.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-22 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP