Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Someone like you" med Adele fick råda..då du vet..nu..


Lyckan kommer...

Fridfulla små lätta lugna andetag

som vidrör min varma kind

Jag älskar er så innerligt mina fina små

Tänk att ni två är så vackra och ni är mina

Längtar alltid.. bara så..inget att rå på..

Bara så..

Fåglar som kvittrar ljudligt utanför

som jag.. innerligt uppskattar allt som mig berör

Idag kan man nästan tro att det är en magisk vår

När jag tittar på er läker det alla mina sår

Det finns något vackert i mitt hjärta som gror

Det som den.. som aldrig ger upp på tror..

Varma solstrålar genom gardinen lyser in

Jag luktar och andas in kärleken..min o min

Idag väntar ännu en dag i väntan som kommer

Bästa väninnan som tänt sprakande brasa

och gjort ljuvlig frukost som doftar i mitt hem

Vi pratar, skrattar, gråter och pratar fina minnen

Våra Hollywood år i början av livets glans

ridderlig kärlek, tygellösa lidelser, blind passion o dans

Vår Havs Promenad längs glittrande sol vågors skumm

bakom råder prunkande höstfärgs levande liv

Vi tar oss igenom åren med bestämda men känsliga kliv

Ivrigt dansande fingrar på min flygels toner

Vi sätter signum på det som porträtteras i våra liv


Åh..bitterljuva..liv..liv..liv..liv..så vackert..bara så!


Livets resa höll oss fängslade ett par timmar

Spirande värme känslor i väntan på vår..stund

Närmar mig sakta efter år av efterlängtat totalt lugn

Spritter glatt i bubblande harmoni

Mitt liv och allt som finns däruti

Ståtlig kvinna i blomman av sin ålder

Ja, den är nästan.. här.. min stund..




Fri vers av Songbird VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-23 16:44



Bookmark and Share


  TT
...så fylld av livsglädje...som smittar...gillar!!!
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP