Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

popmusik


en exakt cirkel
skrevs med två vassa kanter
från den tredje kanten
där skallerormen sov
greppade en människas ansikte
ömsint efter fäste
trettiotusen sekel
nedanför cirkeln
djupt inne i en bok
om neurologiskt chiffer
alstrade ljuset råttor
och popmusik




Fri vers av Mattias Alsander
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-23 13:59



Bookmark and Share


  Nina V A
Ja, du är alltid alltid liksom

poesi

och det är i sig ju jävligt fattigt ordmässigt konkluderat men djuprikt för de som förstår, mer

mer av dig, vill man ha -

jag och jag vet, jag kan vara helt obegriplig

som nu
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alsander
Mattias Alsander