Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrd


Synden sprider sig
i kroppen
I dina händer blir hon chanslös
Fånge i en högre sfär
låt känslan
avgöra ert öde




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-23 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP