Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förstå omöjligheten i fyra rader

Att ta bort dig
Att förtränga dig
Att ignorera dig
Att glömma dig
Att förstå omöjligheten i fyra rader




Fri vers av Joel Börjesson
Läst 274 gånger
Publicerad 2011-10-24 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Börjesson