Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att stå kvar i en glödande aska


det gör ont eller hur?

det gör ont eller hur?
att stå i den glödande askan
Jag har byggt upp en mur
Jag har druckit ur flaskan

Det gör ont eller hur?
Se hur allting försvinner
Allting saknar struktur
Se ett hjärta som brinner

Denna aska blir aldrig sval
Jag står ännu kvar där
Ge tillbaka hjärtat du stal
Jag hatar att vara såhär




Fri vers (Fri form) av Joel Börjesson
Läst 245 gånger
Publicerad 2013-06-17 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Börjesson