Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort text om Sovjetunionen.


Socialismens steg

Sakta steg han in i den enade världen, ändringens vind slog emot honom som en tsunami slår emot ett land.

Hans kliv var stora och utstrålade självsäkerhet.

Människorna stod bakom han och blev bländade av ett ljus, ett ljus av styrka och makt.

Ty sabeln högt hållande klev han in på vägen ingen man tagit förut.

Socialismens väg.




Fri vers av Zac Fransson
Läst 211 gånger
Publicerad 2011-10-24 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zac Fransson
Zac Fransson