Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du försvann

Som en dammtuss som singlar
i långsamma virvlar
innan den landar
med ett skräll

Så kände jag mig
när du packade ihop
gick ut genom dörren
ut ur mitt liv

Hur kan du leva
som ingenting hänt
som inte våra år
betytt någonting

Som en snöflinga som dalar
i långsamma virvlar
innan den landar
helt ljudlöst

Så känner jag mig

för jag måste vidare................








Fri vers av AjBi
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-24 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi