Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny uppdelning

uppdelningen i rika och fattiga
fungerar inte längre
bortskämda
och arbetare i sitt anletes svett
fungerar bättre

och kommer du för långt bort
får du arbeta av bara fan
för att komma hem




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-24 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson