Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insiktsfull huvudvärk

min huvudvärk tilltar
spärrar
alla utgångar

öppnar
alla ingångar
till allt du vägrar inse
till slut




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 218 gånger
Publicerad 2011-10-24 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson