Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev, hopplöst kär, för ett år sedan.


Du och jag

För när jag mötte din blick
höll världen andan

Och när du sa att det var sant
andades världen ut

För ja, du kände precis som jag

Och hela världen log

Tillsammans
med mitt hjärta.




Fri vers av broderhenrik
Läst 147 gånger
Publicerad 2011-10-24 19:49



Bookmark and Share


    J_osefin
så fint du beskrivit just den där känslan!
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

broderhenrik
broderhenrik