Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro inte att jag är förkrossad, för det är jag inte. Jag är bara lite lost.


Svårtolkat

Hon skrev brev och ritade hjärtan och norrsken och åkte buss flera timmar hitåt
och träffade en annan

Han håller mina händer i sina och står så nära så nära och släpper inte fastän det är trångt i garderobskön på Ace
och svarar sällan på mina meddelanden

"Jag vill inte verka jobbig eller så" sjunger Annika Norlin
och j a g s j u n g e r m e d




Fri vers av broderhenrik
Läst 103 gånger
Publicerad 2013-01-27 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

broderhenrik
broderhenrik