Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackrare

Andning upphör

såg någonting vackrare

än livet




Bunden vers (Haiku) av Ola Rydberg
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-01-12 18:38



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Oj, ... vackert men väcker så mycket olika känslor med dina få ord här. Du berör vilket en dikt bör göra.
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan