Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken idiot

det är mörkret
som gör att man ser

ljuset
är bara till
för att springa i

och det kan vilken idiot som helst




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-25 09:06



Bookmark and Share


  cilax VIP
sant
2011-10-25

    Rolf Zandén
Det är så sant så visst är det mörkret som gör att man ser tankarna är mer vakna där, i ljuset är det för oroligt för dom för
att koncentrera sig.
2011-10-25

  vera gade VIP
glädjen är själv klar; sorgen driver tanken...
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson