Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bliv hos mig

bliv hos mig
stanna en stund
en sekund
eller kanske alltid

gå inte
vänd dig inte bort
från klumpen av outtalade ord
även när de kraxar illa halvkvävt

bliv hos mig
stanna en sekund
så länge bara
att du hinner stryka mig över kinden
en gest av enbart ömhet

och ingenting annat




Fri vers av Sara Käll
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-25 11:01



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fin! <3
2023-09-14

  Tomas Karlsson VIP
Fin! <3
2023-09-14

  Mow Dean VIP
det där är att önska det lilla - som är så mkt värt.
lugna fina rader... lite sköra.
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Sara Käll
Sara Käll