Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stentårar och järnsorg


Det fortsätter göra ont hur mycket hon än gråter
Det har du alltid sagt
Och varje gång hennes tårar faller
Är det hon som gjort fel

Du säger att hennes ögon inte förtjänar det
Att hennes sorg måste kunna styras
Men varje gång du säger så undrar hon
Ska du styra eller hon?

''Gråt för fan inte,'' säger du
''Låt mig inte se dig gråta''
Som om tårar var en skamfläck
Något som ska gömmas
Suddas ut
Och styras



Och ja, kanske fortsätter det göra ont hur mycket hon än gråter

Men trycket
Det lättar








Fri vers av Annabella
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-25 21:26



Bookmark and Share


  Mow Dean
Det är skönt att gråta.
Det är lugnande.
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Annabella
Annabella