Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekande Lögner

Tillit är försvunnet
Så borta det
Kan bli
De sanna finns
Någon annanstans
Kvar finns bara
Vi

Ibland kan jag skymta
Ett leende
Men det är borta
Lika fort som det kom
Och alla skriker stumt ut
Att det bara var
Inbillning
För lycka finns
Inte längre kvar

Hata tills jag känner
Skär upp mig med kniv
Sparka tills jag faller
Slå mig till liv






Fri vers av Annabella
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-27 17:10



Bookmark and Share


  Olliwer
Inte direkt min stil. De säger mig ingenting. Tycker du har bra känsla för rytm, men du slarvar bort det för enkelt. Dina dikter har ett snyggt omslagspapper men är intetsägande.
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Annabella
Annabella