Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tid och evighet

Det var sommaren
som aldrig kunde dö
med glädje och skratt
i tid och evighet

Det var du och jag
med smeknamn
som vi fnittrade åt
i tid och evighet

Det blev höst
med mys och ljus
trodde lilla jag
i tid och evighet

Jag saknar dig
leendet och famnen
fnittret och glädjen
i tid och evighet

... varför...
... dog jag...
... för dig...

- för tid och evighet




Fri vers av AjBi
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-26 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi