Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och tiden den går

Kvällen som nalkas
jag avskyr den
det är då saknaden
känns som mest

Natten som nalkas
jag avskyr den
det är då sängen
känns som kallast

Morgonen som nalkas
jag avskyr den
det är då tomheten
känns som mest

Dagen som nalkas
jag gillar den
det är då distrahering
känns som bäst

... och tiden den går...




Fri vers av AjBi
Läst 273 gånger
Publicerad 2011-10-26 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi