Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död logik


När den där kvinnan säger att det blir bra med det där nya förslaget, ja då är det väl så som hon säger verkar man tycka. Syna hennes argument och du hör tusen motsägelser. Syna henne i sak och man undrar hur hon fick jobbet. Logiken är död och allt som sägs verkar sant.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jane S VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-26 09:56



Bookmark and Share


  Vilhelm
Skulle kunna vara min arbetsplats, eller min förra, eller....
2011-11-17

  Vilhelm
Skulle kunna vara min arbetsplats, eller min förra, eller....
2011-11-17

  Anya VIP
Själv har jag ganska nyligt insett att det folk säger och hur det egentligen är, är två skilda saker. synar man så upptäcker man rätt ofta att det inte stämmer. Jaa så tolkar jag din text också.
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP