Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klamrar sig fast

det förflutna känner inte igen mig
när jag åker ut på landet
för att öppna upp ögonen
på mitt gamla hus

jag vet inte om det är bra
eller dåligt väder för träden
som står och väntar
på sin tur att huggas ner

mossan har lagt sig på taket
men fönstren rensas regelbundet
från nya dörrar
som inte får komma
och störa utsikten

då kan ju fåglarna flyga sin kos
och du blir ensam kvar




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-27 12:10



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar bilden du målar upp. Huset och dess interiör blir något annat liksom.
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson